ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Lykken er som en parfume: Vi kan ikke stænke den på andre, uden at et par dråber rammer os selv.
William Shakespeare

Risnudler med oksekød

Foto: Dreamstime

Ingredienser:
300 g tynde risnudler
400 g tykstegsfilet eller okseinderlår
3 spsk sojasauce
2 spsk sake (risvin)
1 spsk maizena
4 forårsløg
250 g champignoner
3 dl vand
5 spsk olie
250 g friske bønnespirer
1 tsk salt
2 tsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:
Nudlerne dækkes med koldt vand og udblødes i en time. Kødet skæres i 1 cm tykke strimler. 2 spsk. sojasauce blandes med risvinen, og kødstrimlerne vendes først i denne blanding, derefter i maizena og marineres tildækket.
Forårsløgene skylles og skæres i ringe. Champignonerne renses og skæres i skiver.
Vandet bringes i kog. Nudlerne koges et minut, hvorefter de hældes i en sigte, overhældes med koldt vand og stilles til afdrypning.
Olien varmes i en wok og kødstrimlerne brunes to minutter under omrøring, hvorefter de tages op og holdes varme i en skål med låg. Løgringene steges 1 minut i olien, champignoner og de skyllede, afdryppede bønnespirer tilsættes, alt krydres med resten af sojasaucen, salt, sukker, vineddike og peber og steges videre i tre minutter.
Nudlerne vendes i, derefter kødstrimlerne, og alt steges sammen i to minutter.


Skrevet 12. november 2015 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Rosendahl
 Jesper Holm
 Faber
 Menu
 Natuzzi
 Andre artikler under Mad & Drikke
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Hjemmelavet Chai te
Krydret indisk te med et drys kanel...
Læs mere
Oksekød med jordnødder
Oksekød og kartofler i kokos-karry sauce, toppet med bønnespirer og jordnødder...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Tassimo My Way
Takket være den patenterede Tassimo Intellibrew-teknologi kan du få en kop kaffe med den perfekte kvalitet, størrelse og...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Madopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Škoda Scala
Prag
Nye materialer og overflader rykker ind på badeværelset
Hjemmebagte burgerboller
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds