ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Risnudler med oksekød

Foto: Dreamstime

Ingredienser:
300 g tynde risnudler
400 g tykstegsfilet eller okseinderlår
3 spsk sojasauce
2 spsk sake (risvin)
1 spsk maizena
4 forårsløg
250 g champignoner
3 dl vand
5 spsk olie
250 g friske bønnespirer
1 tsk salt
2 tsk sukker
3 spsk hvidvinseddike
Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde:
Nudlerne dækkes med koldt vand og udblødes i en time. Kødet skæres i 1 cm tykke strimler. 2 spsk. sojasauce blandes med risvinen, og kødstrimlerne vendes først i denne blanding, derefter i maizena og marineres tildækket.
Forårsløgene skylles og skæres i ringe. Champignonerne renses og skæres i skiver.
Vandet bringes i kog. Nudlerne koges et minut, hvorefter de hældes i en sigte, overhældes med koldt vand og stilles til afdrypning.
Olien varmes i en wok og kødstrimlerne brunes to minutter under omrøring, hvorefter de tages op og holdes varme i en skål med låg. Løgringene steges 1 minut i olien, champignoner og de skyllede, afdryppede bønnespirer tilsættes, alt krydres med resten af sojasaucen, salt, sukker, vineddike og peber og steges videre i tre minutter.
Nudlerne vendes i, derefter kødstrimlerne, og alt steges sammen i to minutter.


Skrevet 12. november 2015 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Faber
 Natuzzi
 GUBI
 Menu
 Andre artikler under Mad & Drikke
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Kylling og rejer i kokossovs
Smagfuld middagsret fra Seychellerne...
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe med porer og purløg. Kan nydes både kold og varm...
Læs mere
Frisk vandet op
Er du træt af kedeligt postevand, så kig med her...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Madopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Blåbærmuffins
Mad der sætter gang i forbrændingen
Ciabatta
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds