ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Fede strømper fra Sneaky Fox


Designet er elegant, feminint og sprudlende farverigt. Det danske brand Sneaky Fox har i over 20 år kreeret de smukkeste strømper, der med deres vovede og high fashion-udtryk er blevet en stor succes inden for den danske modescene.

I spring/summer-08 kollektionen ses en fin visuel cocktail af delikate farver, hulmønstre, glimmer og blonder. Alle strømperne bliver lavet på den italienske familiedrevede fabrik i Bologna, hvor der som altid bliver kræset om de bløde og lækre kvalitetsmaterialer. Kollektionen bygger desuden på Sneaky Fox’s unikke koncept om, at ’one size fits all’.

Lavendelblå, mintgrøn, rustorange og kirsebærrød er fire nye farver i den sommerlige kollektionen. Derudover ses et væld af leggings, half-gamacher, leg-warmers, strømpebukser og ankelsokker.

Der spilles både på et humoristisk og iøjnefaldende design, som feminine ankelsokker i nylon og glimmer, neonstribede half-gamacher og storblomstrede leggings. Derudover ses klassiske strømper i microfiber i sort og grå eller fine 1940’er inspirerede strømper med elegante hulmønstre.

’One size fits all’ - Sneaky Fox står i spidsen som et high fashionabelt strømpedesign, hvor hver kvinde kan matche deres humør og situation med en smuk farve, crazy mønster eller chik blonde.

Vejl. priser kr. 69 – 199 kr.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 33112990. Se mere på www.sneakyfox.dk


Lagt på 5. april 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds