ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Sommerens solbrilletendenser

Tom Ford
ic! berlin
Blinde

Når sommeren står for døren, er det tid til at købe sæsonens nye solbriller. Amati Optic er Danmarks førende forhandler af high fashion-solbriller heriblandt Tom Ford, ic! berlin og Blinde:

Tom Ford Eyewear spring/summer-08
- sofistikeret og provokerende solbrilledesign

I Tom Fords Eyewear spring/summer 08-kollektion ses sofistikerede solbriller til mænd og kvinder, der mikser luksuriøse materialer med et dramatisk design.

Den eksklusive designer er kendt for sine provokerende kampagner, hvor seksuelle undertoner, smukt design og visuelle detaljer præger det glamourøse look. Denne sommers kampagne er skudt af den anerkendte fotograf Terry Richardson, som netop har fanget Tom Fords karakter samt elegante solbrilledesign. ”Eyewear is a high-impact accessory; it’s an immediate way to make a statement about personal style”, udtaler Tom Ford.

Spring/summer-08 kollektionen tager afsæt i 1950’erne og 60’ernes klassiske bløde silhuetter, hvor der er fokus på naturfarver som skildpadde brun, kulsort og gylden honninggul. De afdæmpede farver sættes i kontrast til det slidstærke og skinnende acetatstel. Desuden ses enkle metaldetaljer på alle brillernes sider, der er med til at skabe en sammenhængende kollektion med underspillede designfinesser.

Tom Ford Eyewear er håndlavede i Italien af Marcolin, som netop sikrer en høj kvalitet. Du kan finde Tom Fords ekstravagante solbriller i AMATI OPTIC, som har Danmarks største udvalg.

Vejl. Priser: 2.595 – 4.150 kr.

ic! berlin spring/summer-08: übercool berlinske solbriller
Achtung! Det berlinske brand ic! berlin har i godt 10 år kreeret briller og solbriller, hvor teknologi og pasform har samme prioritet som lækkert edgy design.

Visionen var at skabe unikke briller, der omhyggeligt blev håndlavet i Berlin Mitte, sådan at design, produktion og distribution havde så kort en distance som muligt. Og i takt med murens fald og Berlins opblomstring som en fashionabel metropol, voksede ic! berlin som virksomhed og har i dag over 100 ansatte verden over.

I spring/summer-08 kollektionen til mænd og kvinder er designet let og elegant og med fokus på slidstærkt aluminium. Hver sæson præsenteres en nye kollektion, og i denne er det metallic! sun collection, som blandt andet har domineret modeshows i München. De ti nye modeller har fashionable kurvede former, der sættes i rå kontrast til det kolde aluminiumsstel. Glassene har tonede farver som blågrå og grøn.

Achtung! ic! berlin er et unikt brillebrand, der må opleves alene på baggrund af deres fantastiske design, der raffineret sammenspilles med innovativt teknologi.

Vejl. priser 2.800 – 3.300 kr.

Blinde spring/summer-08: æstetiske solbriller med stjernestøv
”Solbrilledesign er kunst og skal skabes ved hjælp af skulpturer og 3D tegninger - ligesom de store modehuse drapere smukke haute couture styles”, siger designeren Richard Walker, som står bag solbrillebrandet Blinde.

Det er netop denne raffinerede og æstetiske tilgang til designet, der er opskriften på det amerikanske brands store succes. Blinde har siden 1998 været en uundværlig accessory hos top fashion trendsættere og Hollywoodstjerner som Brad Pitt, Madonna og Julia Roberts.

Solbrillerne i spring/summer-08 kollektionen til mænd og kvinder udstråler ekstravagance med et sofistikeret touch. På alle brillerne ses Blindes tre karakteristiske metalprikker, der fornemt giver kollektionen et homogent look.

Til kvinderne ses oversize diva-inspirerede solbriller i skildpadde, mørk chokolade og sort. Glassene i denne sæson er tonede i fine brunlige og violette nuancer.

Til herrerne ses eksklusive pilotformede solbriller med støvfarvede glas i fx knaldrød, sort, beige eller mælkehvid. Derudover er der arbejdet i letmetal og skarpe former, hvilket giver brillerne et ægte rock-islæt.

Vejl. Priser fra 2.100 -3.300 kr.


Lagt på 9. april 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Blåbærmuffins
Sæt fokus på din søvn
Alle mennesker har en fortid
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds