ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

OpiumOne Jewellery


Eksklusivitet og stærke etiske forretningsprincipper går hånd i hånd hos danske OpiumOne Jewellery i København. De karakteristiske og unikke håndlavede smykker handler mere om et dybt socialt engagement end om at være repræsenteret i de ”rigtige” butikker.

OpiumOne Jewellery, der ejes af den kreative entreprenør Søren Thisted, lancerer en udsøgt high-end smykkekollektion, som består af smukke håndlavede smykker designet i et sofistikeret samspil mellem moderne skandinavisk enkelhed og traditionelt orientalsk håndværk og kultur. Med den nye kollektion har OpiumOne skabt en serie meget raffinerede smykker, som rummer den personlighed og mystik, som er så efterspurgt for tiden.

OpiumOne har fra starten valgt udelukkende at producere sine smykker i samarbejde med de ypperligste håndværkere. Blandt andet bliver løsdelene til smykkerne derfor produceret af gamle og traditionsrige indiske familiedynastier. Således er firmaets egne guldsmede blandt de bedste i Indien, ligesom alt jadearbejde bliver udført af de fremmeste jadeskærere i Burma og Kina. Materialerne, der bliver brugt, er naturligvis også de absolut bedste; såsom burmesisk sort og grøn jade, grå/sorte samt hvide diamanter, ametyster, guld, hvidgulv, sølv og de fineste silketråde.

Med lanceringen af den nye high-end kollektion imødekommer OpiumOne Jewellery den stærkt stigende efterspørgsel på eksklusive og personlige smykker produceret efter bæredygtige principper.

Smykker med engagement
Ligesom kollektionen er helt unik, er visionerne bag OpiumOne Jewellery det også. Søren Thisted driver forretningen, og det han overordnet kalder ’OpiumGroup’, ud fra et gennemført Fair Trade princip, og driften af firmaet er derfor baseret på nære personlige relationer til alle involverede parter. Lige fra nøje udvalgte forhandlere til den enkelte råvareleverandør.

Funderet på Fair Trade
OpiumOne Jewellery er funderet på socialt ansvar, hvor der på ingen måde bliver gået på kompromis med de grundliggende værdier, der blandt andet gælder pigernes arbejdsforhold og den meget strikse kvalitetskontrol.

Signet ring for Karl Lagerfeld
Siden opstarten i 2003 er det gået forrygende stærkt for OpiumOne Jewellery, der, udover sin egen eksklusive kollektion, også har haft overskud til at producere smykker og accessories for private labels som Tommy Hilfiger, Noir Illuminati, DAY Birger et Mikkelsen, Designers REMIX, Inwear og Part Two.

Den seneste henvendelse fra den internationale modescene var i forbindelse med den globale lancering af Karl Lagerfelds jeanskollektion K. Søren Thisted blev ringet op af vicepræsidenten for Karl Lagerfeld, som ville have OpiumOne med i udviklingen af deres første limited edition kollektion. Samarbejdet resulterede i en overdådig nummereret signetring i sterlingsølv med modekongens logo (et art-deco inspireret K). Den spektakulære ring har været så stor et hit blandt VIP-kunderne, at OpiumOne nu er i gang med at udvikle Karl Lagerfelds første egen smykkekollektion.

Nærmeste OpiumOne forhandler oplyses på tlf.: 3312 0003.

Se mere på www.OpiumOne.comLagt på 18. april 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Gulerodsflute
Grøn omelet
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds