ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Forårshår fra LOFT Salon


Den trendsættende Redken koncept store, LOFT Salon, er altid på forkant med sæsonens tendenser. To gange årligt går turen til Paris, hvor frisørsammenslutningen Haute Coiffure Francaise eksklusivt udstikker retningslinjerne for international hårmode. Senest forår/ sommer 2008.

Når medlemmerne af verdens fornemmeste frisørsammenslutning, Haute Coiffure Francaise, to gange årligt mødes i Paris, påvirker det saloner over hele verden.

Ikke mindst Skandinaviens eneste Redken koncept store, LOFT Salon, der som en af de eneste saloner herhjemme hvert år overværer de halvårlige trendshows. Her præsenteres de seneste tendenser og teknikker inden for hairdesign, krøl og farve, og netop hjemvendt fra Paris er Michael Peros, Chef Hairstylist hos LOFT Salon,fuld af inspiration til forårssæsonen. Ultrakort, maksimal volumen, eller bevidst skødesløs herrestil – alt er tilladt til foråret, blot det har indbygget ”wauweffekt”.
Forår er tid til forandring
Erfaringsmæssigt byder sommeren på lyst til fornyelse og forandring. ”Vi tør simpelthen noget mere, når de lyse solskinstimer er over os, og vi lægger det tunge, mørke vintertøj”, forklarer Michael Peros, og tilføjer, at sommerens mange fester også er medvirkende til, at mange tør tage det endelig skridt mod nye længder, nye farver – et helt nyt look.

På podierne i Paris havde sæsonens allestedsnærværende gule farve sneget sig ind alle steder. På tøjet og i regi som en opsigtsvækkende ramme om hårmoden, der var lang, kort, krøllet, glat, groomet og pjusket, men frem for alt aldrig tilfældig eller til at overse.

De fleste piger sværger til langt hår hele livet og elsker den varians og forvandling, volumen og krøl kan være med til at skabe. De rigtig modige springer naturligvis ud i en permanent, der med de rette plejeprodukter er milevidt fra 80’ernes udpinte look. Mindre drastisk er det at lade frisøren skabe den glamourøse stil for en aften med masser af curlers, volumenspray og lak.

Hårmoden 2008 gør i høj grad op med myten om, at langt hår har patent på det ultrafeminine look. Graduerede længder, pjusk og tungt pandehår indrammer ansigtet i nye varianter af korthårsfrisuren, der ikke lader Audrey Hepburn meget tilbage. Farverne er mørke og mættede, men stadig med nok tone- i- tone effekt til at skabe liv og bevægelse i håret.

På herresiden er trenden stadig groomet med markant skelen til den metroseksuelle mand, der tør stå ved sin forfængelighed og bruge tid på at fremstå velplejet, stylet og sleek. Som i pigernes korthårsfrisurer leges der med længden med markant tyngde på forhåret, samtidig med at stilen fremstår drenget og charmerende med masser af strit og styling.

LOFT Salon er stolte over at præsentere dig for forårshårmoden 08 i samarbejde med Redken og Haute Coiffure Francaise, hver især to kapaciteter indenfor moderne haircare og cutting edge hairdesign.

LOFT Salon tilbyder gratis trådløst netværk, champagne- og juicebar on the house, forskellige former for head og hair spa samt individuel vejledning i lige netop dit hår.

LOFT Salon
Galleri K
Pilestræde 12
1112 København K

Telefon 33936303

www.loftsalon.dk
Lagt på 22. april 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 L'Oréal Professionnel
 O&M
 z.one concept
 KEVIN MURPHY
 Maria Nila
 Hempz
 Andre artikler under Hårpleje
Lad makeup’en matche håret
En lille guide der hjælper dig med at vælge den rette makeup til din hårfarve...
Læs mere
Kend din hårtype
Hvis du er i tvivl om hvilken hårtype du har, så spørg din frisør...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Føn håret med den rigtige hårtørrer
En hårtørrer af høj kvalitet er ikke bare bedre, når det gælder om at holde håret sundt...
Læs mere
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Vi giver her - i samarbejde med La Biosthetique - gode råd til føntørring af håret når man har...
Læs mere
Føntørring af kort hår
Vi giver her - i samarbejde med La Biosthetique - gode råd til føntørring af kort hår...
Læs mere
 ZoomRooms
 Hempz
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 John Masters Organics
 Kérastase
 KEVIN MURPHY
 L'Oréal Professionnel
 La Biosthetique
 Living proof.
 Maria Nila
 Matrix
 O&M
 Organic Hairspa
 purerené
 Rahua Amazon Beauty
 Redken
 z.one concept
 ZenzTherapy
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hårpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds