ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Milano

Pak kufferten og tag en tur til Milano – det vil du ikke fortryde!

Milano er en storby, som er perfekt til en forlænget weekend. Her kan dagene stå på alt fra fodboldkampe, kunst og shopping til historiske seværdigheder.

Shopping
Er du en vaskeægte shopaholic, vil du elske Milano. Milano er nemlig det pulserende centrum for mode og design. Det er her, man kan opleve de helt nye trends. På en gåtur gennem byen vil du hurtigt støde ind i butikker med navne som Versace, Valentino og Armani; forretninger som ligger på nogle ganske eksklusive adresser med priser derefter, men det koster jo ikke noget bare at kigge. Men bare rolig, der findes også tøjbutikker, hvor prisen er til at betale!
Milano er også centrum for møbeldesign, du kan derfor se den nyeste trend indenfor boligindretning. Lad dig inspirere og find ud af, hvordan dit næste møbel skal se ud!

Seværdigheder
Oplev alt fra en fodboldkamp og en ægte italiensk opera til historiske bygninger og kirker. Se for eksempel domkirken, Duomo. Den er 158 meter lang, 92 meter bred og 108 meter høj. Kirken er prydet med adskillige spir og statuer, den er bestemt en oplevelse værd. Besøg Vittorio Emanuele, som er en 4-etagers overdækket arkade med butikker, restauranter og cafeer, her syder simpelthen af liv. I Milano finder du desuden et væld af museer lige fra moderne kunst til smukke gallerier med værker af de store kunstnere.

Mad og drikke
Lækre specialiteter og smagfulde vine, Milano har begge dele. Du behøver ikke at spise på de dyre restauranter for at få en god middag, de knap så dyre spisesteder kan også finde ud af at lave ægte italiensk mad. I Italien finder du virkelig ud af, at der findes et væld af forskellige pastaretter, og befinder du dig i støvlelandet, må du endelig ikke gå glip af en lækker, hjemmelavet pastaret.
Prøv desuden at sidde på en fortovscafe med en kop cappuccino og følg med i de forbipasserende italienere og nyd den pulserende by.

Inden rejsen til Milano kan du med fordel købe en lille rejsehåndbog, så du på forhånd kan planlægge nogle af de ting, du gerne vil opleve. Hav selvfølgelig altid et par dage/timer til spontane aktiviteter og cafébesøg.Skrevet af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler under Storbyferie
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Storbyferie via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Ciabatta
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds