ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Sommerdesign fra Arena Copenhagen


Sommerkollektionen fra Arena Copenhagen har et bredt udbud af både fingerringe, øreringe, ørestikkere og halskæder i både guld og sølv.

Blomster i flor
Som en hyldest til en sprudlende sommer, har ARENA COPENHAGEN fokus på blomster i flor i sommerkollektionen. Fælles for blomstersmykkernes brug af forskellige stene, er at de fungerer som blomsterknop i en minimalistisk og feminin blomst i enten guld eller sølv.

Blomstersmykkerne er designet uden så mange dikkedarer, med et udtryk der er rent og skarpt, og overvejende domineret af træk fra et mere stilistisk univers. Brugen af forskellige stenfarver i blomsterserien, får betydning for hvilke konnotationer og følelser smykket kalder på.

De pastelfarvede stene, pink opal og blå kalcedon i blomsterlinjen stærke referencer til noget feminint og romantisk, og egner sig perfekt til både den ekstravagante fremtoning, og den mere afdæmpede.

Andre blomsterdesigns emmer af de romantiske impulser, som også hører årstiden til - en fingerring udformet med tre små, elegante blomster på en række, eller et par bittesmå guld-ørestiks, som et mere pyntet og ekstravagant alternativ til den lethed der kendetegner de øvrige blomstersmykker.

I blomsterlinjen er en større repræsentation af de stene der er karakteristiske for ARENA COPENHAGEN, mens vi samtidig introducerer tre nye stene, nemlig pink opal, grå agat og en lysblå kalcedon. Den rosa opal er mælkeagtig og feminin, den grå agat transparent og distingveret, mens den blå kalcedon har en luftig friskhed over sig.

Blomster serien kommer i sort onyks, blå kalcedon, grå agat, røg kvarts og pink opal.

Hjerter med emalje
Centralt for sommerkollektionen, er de grafiske hjerter. Med en spejlblank emaljeoverflade i enten grå, sort eller pink indrammet af støvet sølv eller guld, har de et enkelt, men stadig meget elegant og feminint udtryk.

Om halsen eller som store ørestikkere har disse sofistikerede hjerter attitude, men som små øreringe har de straks et mere elegant og pyntet udtryk. Begge hjertetyper kan meget vel gå hen og blive denne sommers foretrukne tilbehør til sommerdresset, bikinien og havefesten.

Hjerte-emaljeserien fås i sort, pink og grå.
Lagt på 7. maj 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds