ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Storbyferie i Malaga


Hvert år kommer flere tusinde mennesker til Costa del Sol for at nyde det dejlige klima og de smukke strande. Nogle vil nok mene, at stedet er meget andet end sol og sommer, og de har ret. Lej dig en feriebolig i Malaga by og se nærmere på byen, der har alt, hvad du ønsker; strande, kultur, gastronomi, seværdigheder, natteliv og frem for alt finder du det ægte Spanien.

I Malaga by finder man masser af spansk charme og spændende kulturelle ting. Vidste du f.eks., at den berømte kunstner Pablo Picasso er født i Malaga? Picasso boede sine første år i midten af byen, og i dag kan man både besøge hans fødested og Museum Picasso.

Den smukke Katedral ligger i centrum og er imponerende set både ude- og indefra. Dens kendetegn er, at den aldrig er færdigbygget. Den mangler stadig et tårn, selvom man begyndte byggeriet tilbage i det 14. århundrede. Katedralen bliver kaldt for den enarmede på grund af det manglende tårn.

I centrum finder du også to borge Alcazaba og Gibralfaro. Begge er imponerende, og du kan med et rimeligt helbred sagtens gå hele vejen til toppen. Disse to ligger lidt hævet over byen, så du har en fantastisk udsigt over byen, så du bl.a. kan få nogle fantastiske billeder af byens tyrefægter arena. Er du ikke til gåture, er der mulighed for at tage elevatoren til toppen.

På din byferie i Malaga kan du ligeledes opleve påsken på en anden måde, end du er vant til i f.eks. Nordeuropa. Påskeugen er en oplevelse i katolske traditioner, hvor man blandt andet ser store optog bærende på imponerende troner. Dette foregår i en højtidelig og angerfuld stemning for at symbolisere Jesu’ korsfæstelse. Dette er enhver forundt og skal opleves på nærmeste hold.
Eller måske du har mod på at opleve folkefesten ”Feria”, som er en byfest i Malaga. Denne afholdes hvert år i august, og byen forvandles til en festival, hvor du kan opleve mennesker synge og danse flamenco. En fantastisk uge fuld af nye oplevelser.

Sol og strand
Byen har nogle dejlige strande, som du har mulighed for at nyde, og dette kan kombineres med alle de kulturelle tiltag, byen også tilbyder. Det hele ligger inden for en kort afstand, og med de offentlige transportmidler behøver du ikke være afhængig af dit eget transportmiddel.

Mad og drikke
Er du til god mad og vin? Ja, så er Malaga stedet. Her finder du et stort udvalg af tapas. Tapas er typisk spansk, og der findes et hav af forskellige slags. I centrum af byen er der et stort udvalg af restauranter og tapasbarer, hvor den meget charmerende El Pimpi kan anbefales. Her får du både god mad og drikke, men også den helt rigtige spanske atmosfære.

Vælger du Malaga By, som stedet hvor du vil nyde din ferie, ja så har du ligeledes et godt udgangspunkt. Her er du tæt på flere af Andalusiens seværdigheder – tag f.eks. en tur til Sierra Nevada og stå på ski, eller tag en tur til Ronda og se stedet, hvor Ernest Hemmingway tilbragte en lang periode af sit liv, eller hvad med en tur til Gibraltar? Mulighederne er mange.

Skrevet af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler under Storbyferie
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Storbyferie via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Ciabatta
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds