ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Lækkert design fra Aridza Bross

Vejledende pris dkk 2700,-
Vejledende pris dkk 2400,-

I de små gader i Paris lever kreativiteten, som den har gjort det i århundreder. Det franske taske- og bæltedesign fra Aridza Bross hører til i dette pulserende undergrundsmiljø. Fransk stolthed og originalitet er en væsentlig del af brandet, der i den internationale modeverden regnes for at have en særdeles succesrig fremtid og nu er taskerne endelig til at få fat i herhjemme!

Aridza Bross er et vintagebrand, og designeren er inspireret af hippieperioden i 60’erne og 70’erne. Der bruges mange ressourcer på den kreative proces, som foregår på eget værksted i Paris. Intet overlades til tilfældigheder og hver eneste detalje skal sikre det eftertragtede vintagelook, der gør Aridza Bross taskerne til de fede tasker, som de gang på gang omtales som på den internationale modescene.

Skindet, der anvendes til produktionen, er speciel udvalgt og forarbejdet for at opnå præcist den kvalitet, som er med til at understrege vintagelooket. Det kendes især som Aridza Bross’ sauvage kvalitet. Sauvage betyder vildt. Forklaringen finder man, når man ser på skindet. Her er den oprindelige struktur bevaret, og skindet fremstår blødt, lækkert og levende - som på et ’vildt’ dyr. Fordi der anvendes den bedste kvalitet, bliver produkterne endnu skønnere ved brug.

Alle taskerne fra Aridza Bross er håndlavede. Når man sammenligner tasker i samme farve og samme model vil hver taske fremstå unik – dels fordi de er håndsyede, dels fordi det karakteristiske Aridza Bross sauvage skind har den oprindelig struktur, som helt naturligt varierer fra skind til skind, hvilket også giver variationer ved hvert produkt. Det færdige resultat er franske originaler, der skiller sig ud fra mængden.

I såvel ind- som udland inspirerer Aridza Bross gang på gang andre designere og kan derfor med rette betegnes som trendsættende. Aridza Bross er på vej ud i verden og i dag finder man de skønne tasker og bælter i blandt andet New York, Tokyo, Oslo, Helsinki, Barcelona, Stockholm, London, Hong Kong, Milano og nu endelig også i København.

Læs mere på www.aridzabross.com og www.kammacopenhagen.dk

Nærmeste forhandler oplyses på 39 76 25 06 eller på info@kammacopenhagen.dk


Lagt på 26. maj 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vaniljekranse
Mad der sætter gang i forbrændingen
Kylling og rejer i kokossovs
Alle mennesker har en fortid
Kartoffelsuppe
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds