ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Kvinder undgår stranden, når de menstruerer


Kun hver fjerde danske kvinde vælger at gå på stranden, når de har menstruation. En ny undersøgelse viser, at næsten 30 procent i aldersgruppen 18-45 år helt undgår strandlivet, når de har menstruation, fordi de er bange for at føle sig urene.

En anden hindring for udfoldelse på stranden er frygten for lækage. Næsten hver anden danske kvinde i alderen 36-45 år frygter lækage, når de er på stranden. Undersøgelsen viser også, at helt op til 33 procent undgår stranden, fordi det er alt for tydeligt for omverdenen, at de har menstruation.

”Ved at bruge tampon som beskyttelse kan det dog ikke ses, at man har menstruation. Derfor kan man føle sig tryg og tilpas og bevæge sig præcis, som man plejer. Så der burde ikke være noget til hinder for, at man også udfolder sig på stranden i sommermånederne”, siger Maria Estlander, som er Regional Marketing Manager for o.b.

o.b. arbejder løbende med informationskampagner om menstruation og menstruationsbeskyttelse for at aflive myterne og aftabuisere emnet menstruation. Det at kunne bruge tampon på stranden eller når man bader, giver den menstruerende en langt større grad af frihed. Tamponens evne til at opsuge menstruationsblodet påvirkes ikke, når man bader. Kvinder kan derfor føle sig helt sikre og bevæge sig uhindret, så længe tamponen sidder, hvor den skal.

”Kvinder, som bruger tampon, behøver ikke undgå strandlivet med sol og badning, men kan føle sig trygge og sikre. En række internationale forskningsstudier om brugen af tampon bekræfter, at det sagtens kan lade sig gøre at bruge tampon, når man bader, hvis man bare sørger for at skifte efterfølgende”, siger Maria Estlander.

Valget af tamponstørrelse bestemmes helt af, hvor let eller kraftig blødningen er. o.b. ProComfort applikator har snoede kanaler for at give en sikker beskyttelse og har en SilkTouch™ overflade, som gør det nemt at indføre og fjerne tamponen. Man kan få o.b. tamponer i mange forskellige størrelser til hele menstruationsperioden.

o.b.´s undersøgelse er gennemført i februar 2008 af Synovate Temo med det formål at kortlægge nordiske kvinders indstilling til menstruation og menstruationsbeskyttelse. Undersøgelsen er gennemført i Sverige, Finland, Norge og Danmark.


Lagt på 5. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 GUBI
 VILA
 Tiger of Sweden
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Kalorier – ven eller fjende?
I de rette mængder giver de os energi og næring, men hvis vi overdriver, sætter de sig...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds