ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Anne Fogels unikke smykker


Sommeren er over os, og det er nu tid til at gå ud og finde nogle nye, skønne sommersmykker. Måske har du set smykkerne fra Anne Fogel på nogle af de fascinerende danske kvinder som Nukaka Coster-Waldau, Julie Ølgård og Iben Hjejle.

Anne Fogel er 37 år og autodidakt smykkehåndværker. Hun startede i 2002 med at lave smykker på hobbybasis, og i 2004 tog design-udtrykket rigtig form. Anne Fogel har fra starten valgt ikke kun at designe, men også at producere sine smykker selv. Produktionen foregår på værkstedet i København, og materialerne er nøje udvalgt fra bevidste leverandører.

Rå og feminine smykker
Modet og lysten kendetegner også smykkerne, og metalsmykkerne er en god kombination af det rå og feminine. Smykkerne er desuden håndlavede, og de har derfor alle et unikt særpræg.

Anne Fogels særpræg ses specielt i hendes metalsmykker. Hun arbejder med kobber, messing, sterling sølv og guld doublé. ”Smykker skal invitere øjnene og kalde på deres opmærksomhed. Hvis det hele var ensfarvet, blev farven ensom – den skal have nogen at lege med, og det er derfor, jeg udfordrer de naturlige metaller med processer som irring og intens brændthed,” siger Anne Fogel.

Det er modsætningerne, der er interessante sammen med bevidstheden om, at hvert enkelt smykke er formet og produceret i Danmark.

Sommeren er over os, så nyd det friske pust fra Anne Fogels veludførte og vidunderlige smykker.

På hjemmesiden www.annefogel.dk kan du se et udvalg af Anne Fogels smykker samt finde din nærmeste forhandler.


Lagt på 6. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds