ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Ingen panik – stadig masser af sommerrejser!


Charterbureauerne melder om mangel på sommerrejser, men der er ingen grund til panik. Advarslen er stærkt overdrevet, for der er stadig masser af rejser tilbage i skolernes sommerferie.

Der er bare få dage til, at skoletasken, gymnastiktøjet og madpakken bliver skiftet ud med solbriller, bøllehat og sommertøj for de danske skolelever. En dejlig lang sommerferie står for døren, og når familien Danmark rykker sydpå, betyder det travlhed i rejsebranchen.

Således har flere charterbureauer meldt ud, at størstedelen af sommerens charterrejser er solgt, og de advarer om risiko for mangel på rejser til de tusindvis af danskere, som endnu ikke har bestilt. Advarslen er dog stærkt overdrevet, og der er ingen grund til panik.

”Der er masser af flybilletter tilbage i skolernes sommerferie, og hvis du selv sammensætter ferien, er der ofte også penge at spare i forhold til en charterrejse”, siger rejsejournalist og medstifter af søgemaskinen Flyrejsen.dk, Kenneth Karskov.

”Det er blevet nemt at booke en billig flybillet på nettet og derefter finde et hotel. På den måde kan du vælge mellem hundredvis af afgange til de populære feriemål og mange tusinde hoteller. Det giver større valgfrihed og ofte også en besparelse. Det siger sig selv, at hvis du skal have et rejsebureau til at gøre arbejdet for dig, jamen, så koster det”, forklarer Kenneth Karskov.

En søgning på Flyrejsen.dk viser, at der stadig er mange flybilletter til danskernes foretrukne feriemål, Spanien, Italien og Frankrig, i sommerferien. På samme måde er der heller ingen fare for ikke at kunne finde et ledigt hotelværelse, hvis du benytter en af nettets mange populære hotelsøgemaskiner, som f.eks. billighotel.dk.
”Når du vælger rutefly, kan du sammensætte ferien præcist efter familiens behov. Du bestemmer helt selv, hvor lang ferien skal være, og som ekstra bonus får du ofte også bedre benplads og service ombord på ruteflyene," fortæller Kenneth Karskov.

Se mere på www.flyrejsen.dk


Lagt på 21. juni 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Rejse Nyheder
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Rejse Nyheder via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Mad der sætter gang i forbrændingen
Blåbærmuffins
Gå dig slank
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds