ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Pureheart – pure gold


Brandet Pureheart er længe blevet forbundet med designeren Henriette Zobel og hendes skønne tøj-kreationer. Men nu udvides begreberne, for Henriette Zobel har designet en lækker, luksuriøs kollektion i de ædleste metaller, der viser, at hun også har et hjerte for smykker.

Designet er sofistikeret sammensat i grafiske grundformer; ovale, runde og dråbeformede smykker, men også med smukke, sigende symboler i form af hjerter og peace-tegn, der er helt i tråd med ånden i firmaet. Engle og kors kombineres med næsten kaligrafiske kreationer samt vikingetidens ornamentik i den gennemførte og meget feminine kollektion.

Kollektionen er udført i 18 karat rød- eller hvidguld, hvor nogle smykker er skabt i stringent elegance, mens andre er dekoreret med diamanter i ensom majestæt eller i funklende overflod. Derudover lader designeren lyset spille i karismatiske krystaller og blå topas. De klassiske materialer er sammensat i magisk harmoni, der vidner om designets stil og sjæl.

Henriette Zobel taler til den moderne kvinde, der forstår at forene smykker og tøjstil med et personligt præg. Pureheart understreger det individuelle og selvstændige look, med en kollektion, der forskønner tilværelsen.

Smykkerne forhandles i Pureheart, Chr. IX’s gade 2, 1111 København K. og via webshoppen på www.pureheart.dk.


Lagt på 17. juli 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Kalorier – ven eller fjende?
Sæt fokus på din søvn
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds