ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Ny smykkekollektion fra OpiumOne


Dette efterår er den eftertragtede boho-stil tilbage på alverdens podier i ny sofistikeret udgave. Stilen er stadig underspillet glamourøs med masser af luksuriøse materialer og et look, der frem for alt signalerer afslappet ekstravagance.

Tidens aktuelle smykketrend synes som skabt til den boho-chikke stil. På blot få sæsoner er silkearmbåndet med de facetslebne diamantkugler blevet et must have i enhver fashionistas garderobe, og med helt i front på denne trend er det danske smykkefirma OpiumOne.

OpiumOnes fornemmeste kendetegn er netop eksklusive smykker i skødesløs stil og unik håndgjort forarbejdning med vægten lagt på ædelstene som grønne, brune, hvide og sorte diamanter samt tidens helt store trend: rådiamanter.
Foruden den evigt aktuelle sorte byder OpiumOne på diamantkugler i alle regnbuens farver: brun, beige, pink og grå. Her er det kun fantasien og pengepungen der sætter grænser!

En anden af efterårets store trends hos OpiumOne er de smukke håndknyttede macramé armbånd i silke, der med besætning af sorte og grå rådiamanter giver begrebet ”diamantsmykker” helt ny betydning og masser af kant. De håndknyttede armbånd fås i forskellige bredder og er en übercool accessory til det evigt aktuelle jeanslook - alene eller i forskellige bredder som en skøn blanding af ekstravagance og hverdags-couture. Dødningehovedet tager endnu en sæson som fashion statement i jade og koral tilsat masser af ægte bling, og som kronen på værket byder OpiumOne kollektionen også på en serie signét-, blomster- og øreringe. Alle i 18 karat guld med diamanter.

Smykkerne fra OpiumOnes efterårskollektion vil være i handlen fra ultimo oktober 2008.

Nærmeste OpiumOne forhandler oplyses på tlf. +45 33 12 00 03

Lagt på 5. august 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Alternativ til almindelig kaffe
Et godt grin er guld værd
Gulerodsflute
Oksekød med jordnødder
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds