ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Big shoppere er efterårets hit fra Aridza Bross


Det franske designmærke Aridza Bross har dette efterår lagt vægt på volumen. Kollektionen bugner af smukke rummelige tasker i bløde organiske former og viser endnu en gang vejen som trendsættende i både design og formgivning.

Efterårets tasker skal være store og rummelige, men samtidig bløde og lækre. Aridza Bross har designet en kollektion, der favner tidens trend og ophøjer det vintage-prægede design til ren luksus gennem de mange smukke og ultra bløde skindkvaliteter.

Hvert eneste ko- og kalveskind, der benyttes i produktionen, er nøje udvalgt. Skindet indfarves og omformes til vidunderlige tasker af hænder, der kan deres håndværk. Da taskerne alle er håndsyede og frembragt uden samlebånd, fremstår den enkelte model også som et unika, der ikke finder sin lige. De små detaljer giver hver enkelt taske sit særpræg i skindets overflade og gør disse tasker til noget helt for sig.

Aridza Bross er tro mod skindkvaliteternes strukturer og lader det enten stå frem i en naturlig og vild udgave, let behandlet så skindets blankhed fremhæves, eller præget med et fint og eksklusivt kroko-mønster. Farverne veksler mellem de naturbrune nuancer som varm karamel, chokolade og whisky over den uundværlige sorte til mere modeinspirerede farver som rødbrun, støvblå og en flot og stilfuld grå.

Designstilen træder tydelig frem som vintage med et twist, og der findes både tasker i enkle linier, der lader skindet træde frem og tale for sig selv samt designs, der går mere i en pyntet retning, med sølvkanter, brug af forskelligt farvet skind samt miks mellem blanke overflader og silkeblød ruskind. Der er street’ede tasker, tøsede tasker og sofistikerede tasker – alle med det fælles kendetegn, at de oser af eksklusivitet!

Se mere og find nærmeste forhandler på www.kammacopenhagen.dk

Lagt på 12. august 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds