ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Skagen Designs lancerer Mila, Fia og Ona


Skagen Designs lancerer en ny æstetisk kollektion af smykker, der henter inspiration i naturen ved Danmarks nordligste punkt. Den vilde energi, der eksisterer i dybet mellem Skagerrak og Kattegat, tæmmes og indsmeltes i et trendsættende tema af iøjnefaldende kunst. Stilistiske eller slebne strandsten, muslinger og en malstrøm af bobler fungerer formfuldendt som inspiration til det gennemgående tema, der kan få en havfrue til at slå begejstret med halen – og vi på land forstår hende.

2008 kollektionen fra Skagen Designs er delt i tre ligeværdige og lækre linier; Mila, Fia og Ona. Der er tydeligvis ’familiære’ bånd imellem trioens medlemmer, der sagtens kan sættes sammen i nye udtryksfulde kombinationer - her er tænkt på helheden og et gennemført look. Virksomheden ignorerer popkulturens døgnflue-design, men forlænger succesen bag skandinavisk formgivning, ved stringente og stilrene traditioner med et trendy twist.

Designeren har ved det gennemgående enkle og uprætentiøse præg netop ophøjet udtrykket til diskret, distingveret dekoration med appeal til kvinder med klasse. Fællesnævneren er den æteriske og slanke streg i kæder, armbånd og øreringe. Det ses blandt andet ved slangekæder med vedhæng eller kæder af sølvplader, der funkler som vandslebne sten i ’stimer’. Ligeledes indeholder kollektionen fine kæder der snor sig som miniature tovværk gennem de smukke superelliptiske smykker, som i afstemte intervaller forbinder og forblænder.

Materialerne forstår at matche en moderne kvindes individuelle behov for farveafstemning til type, tøj og tid. Her leges med karakteristiske facetter som stål i en velovervejet cool stil. Det gyldne og varmblodige får lov at gløde, som en solopgang ved Grenen i rose guld stål – en nyklassiker, der fremstår feminint og forførende. Serien indeholder selvfølgelig også guld stål, der altid fremstår harmonisk og selvbevidst. Kort sagt en kollektion med karma, karakter og klasse.

Skagen Designs univers udfolder sig som ringe i vandet; smukke, naturlige linier med et yderst chikt og feminint touch. Kollektionen fremstår alsidig, fuldendt og fashionabel med farver og former, der passer til en hver lejlighed. Det er berigende originalt i organiske former - maritimt og magisk. Dansk design bliver ikke smukkere.

Nærmeste forhandler oplyses på 45 88 34 60. Se mere på www.skagendesigns.dk

Lagt på 15. august 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds