ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

FLEYE on time


FLEYE er normalt kendt for nyskabende brilledesign, men supplerer nu de smarte stel med en serie af accessories i form af frække og flotte ure. Tiden er til tilbehør, der matcher og fuldender helhedsindtrykket af en gennemført garderobe i afstemte farver og facetter. Kollektionen er klar til take off og i luften med perfekt timing og præcision - FLEYE on time.

Med denne lille tikkende trend af en tidsmaskine ved hånden bliver du forfremmet til F16-pilot ved eget instrumentbræt. Skiven er smukt indrettet til fire funktioner, der fortæller om tid og tempo; datovisning, stopur, tachymeter (måler bilens gennemsnitsfart) og naturligvis, hvad klokken har slået. Selvlysende visere og markeringer sørger for synlige signaler døgnet rundt, mens tre letbetjente knapper på urkassens højre side fungerer som urets kontroltårn ved start, stop og justering.

De velvalgte materialer understreger indtrykket af et rigtig cool kronometer med klasse. Urkasse og spænde er udført i rustfrit stål, mens remmen kan varieres efter temperament; en klassisk krokodilleskindspræget lædermodel, eller i dynamisk designet gummirem – to udgaver med udstråling og høj visuel værdi.

Urene er designet i smuk samhørighed med stellene fra FLEYE. Kollektionen kombinerer FLEYEs logofarver som lyseblå, orange, sort og hvid i harmoni med brillebilledets palet. Designet demonstrerer, med vanlig sans for detaljen, en forrygende leg med farve-elementer i cool kontrast.

FLEYE urene går i takt til både business, byliv og bevægelse på diverse baner, hvad enten det er sports- eller overhalingsbanen. Designet er rapt og raffineret i farver og form og appellerer klokkeklart til moderne mennesker med tjek på trends og tiden.

Nærmeste forhandler oplyses på 46 47 00 00. Se mere på www.fleye.dk


Lagt på 27. august 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds