ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Smuk urkollektion fra Skagen Designs


Med vanlig tæft for tidens trends lancerer Skagen Designs en smuk urkollektion med masser af innovative og interessante elementer. Layoutet er lige dele præcision, prestige og pragtfulde detaljer – maskulint moderne til ham og feminint flot som smykke til hende. De nye farver, funktioner og former afslører et determineret dansk design. Her satses kompromisløst på kvalitet og et karismatisk kodeks, der tiltaler det stilbevidste og moderne menneske.

Naturen omkring Skagen kan være både barsk og blændende betagende, men er enestående i solen over grenen. Inspirationen til kollektionen 2008 hentes herfra - med rødder i dansk designs stolte traditioner; et bæredygtigt koncept i enkle og stringente linier. De mange raffinerede modeller giver rig mulighed for at variere efter temperament og type. Skagen Designs understreger fornemt dit image som ambitiøs businessmand, aktiv sportsudøver, chik til cocktailparty eller casual og cool i hverdagen.

Den omtalte mangfoldighed er inddelt i klassiske temaer med hver sit unikke udtryk; stål, læder, titanium, sport og ikke mindst swiss. Kollektionen indeholder både retrospektive og futuristiske former og faconer. Kutymen foreskriver naturligvis den runde skive, men der eksperimenteres også smagfuldt med ovale, kantede og rektangulære urkasser. Generelt fastholdes Skagen Designs sans for fine og lette ure, men nye og større udgaver rokker ved konventionerne, uden at eliminere det ekstravagante og luksuriøse præg. Minimalistiske modeure ses side om side med den karakterfulde chronograf i Skagen Designs’ fornemme og formfuldendte univers.

De mange detaljer afslører designerens dybde og engagement - intet er tilfældigt eller overflødigt. Det ses eksempelvis ved Swarowski-krystaller, der fungerer flot som dekorative rammer eller ek-sempelvis som indikator på en skive af perlemor. Dual time er ligeledes en funktionel finesse; to selvstændige værk på et ur, giver verdenskvinden, og manden, mulighed for at tænke i flere tids-zoner. Sport-seriens frække features som røde visere og markeringer på urskiven giver et energisk og tjekket touch af fart. Bag begrebet ’Big date’ gemmer sig en elegant udført detalje, hvor datovinduet fremstår letlæselig og forstørret. Lænker og remme er et kapitel for sig. I smuk harmoni med selve uret arbejdes der med præget og glat læder, leddelte lænker og mesh i stål eller titanium.

Urene holdes æstetisk i ædle og klassisk velvalgte farver. ’Temperaturen’ veksler mellem det kølige stål, til det varmblodige og dybe guld og rose-guld. Dertil kommer remme i rap rød. Viserne roterer i præcist planlagt koreografi på hvid eller sort baggrund, hvis ikke skiverne har blikfang i metalblå, brun eller kobber.

Kollektionen fra Skagen Designs er bestemt ingen tidsrøver, men derimod berigende for en gennemført garderobe. Dit Skagen ur sender signalet om, at dette er langt mere end en praktisk funktion, men en livsstil du har lige ved hånden.

Nærmeste forhandler oplyses på 45 88 34 60. Se mere på www.skagendesigns.dk

Lagt på 1. september 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Mad der sætter gang i forbrændingen
Kartoffelsuppe
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds