ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Wellbeing fra Body Shop

Divine Calm er til dig, der trænger til afspænding.

Naturlig lindring til en moderne livsstil

Velværeserien er designet til at imødekomme de behov, der følger med en moderne livsførelse. Serien indeholder naturlige aktive ingredienser og er baseret på traditionelle metoder inden for urtemedicin. Vælg mellem Total Energy, Deep Sleep, Pure Detox og Divine Calm. Uanset om du har brug for mere energi eller en bedre søvn, ro eller rensning af kroppen, så er der hjælp at hente.

Den store bredde i serien og de mange produkter kan bruges som et led i din daglige rutine enten i badet som shower gel, creme, maske eller som en duft i en oliebrænder, der fylder dit hjem med lige det, du har brug for. Du behøver ikke sætte ekstra tid af til at pleje dig selv eller få forbedret dit velvære. Det er lige ved hånden, når du har brug for det og i det omfang, du har tid. Ved brug af produkterne får du desuden en velplejet og blødgjort hud.


Total Energy
Har du brug for ekstra energi, så er Total Energy løsningen. I serien findes Body Wash, Body Gel, Pulse Point Balm og Essential Oil til priser fra 90-110 kr. Produkterne indeholder blandt andet guarana, ingefær, kanel, bergamot og blomsten Happy Belle, der er kendt for at frigive endorfiner og fremkalde en følelse af lykke. Happy Belle findes i Pulse Point Balm, som smøres på tindingen, håndledet eller andre pulspunkter. 79 og 82% af testpersonerne fandt produkterne i Total Energy serien forfriskende og energigivende.

Deep Sleep
Er du desperat efter en god nats søvn, men kan ikke få det? - så er du ikke alene. Ifølge the Sleep Council i Storbritannien, så lider hver 5. person af søvnproblemer.

Med Deep Sleep serien fra The Body Shop er der hjælp at hente. I serien fås Milk Bath Float og Shower Cream til et bad før sengetid og Body Moisturiser eller Pillow & Body Mist. Sidstnævnte sprayes på hovedpuden eller lagner inden sengetid. Når kroppen bevæger sig frigives duftpartikler, der hjælper til at falde i søvn og giver en behagelig søvn hele natten. I produkterne findes blandt andet kamille, brystbær, humle og honning. Priser fra 100-150 kr.

Divine Calm
Divine Calm er til dig, der trænger til afspænding. Ingredienserne i Divine Calm serien er blandt andet lavendel, kamille, sojamælk
der får dig til at stresse af, løsner op for spændingerne samtidigt med, at de tilfører lindring til kroppen. I serien fås Shower gel, Milk Bath Powder, Body Lotion, Massage Oil og Essential Oil til priser fra 90-120 kr.


Pure Detox
Har du levet for usundt eller trænger du blot til en dejlig rensende oplevelse? Så har du mulighed for at kompensere lidt for hverdagens småsynder med Pure Detox serien, der hjælper kroppens naturlige rensningsproces, virker forfriskende på sjælen og efterlader dig med en ren og velafbalanceret følelse. Ingrendienserne i serien er blandt andet wasabi, rosenrod, alger, eukalyptus og appelsin. I serien fås Clay Mask, Bath Soak, Sisal Cleanser, Body Gel og Essential Oil til priser fra 100 - 150 kr.

Lagt på 14. september 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Odacité Skincare
 Mádara
 Avivir by Aloe Vera Group
 Nilens Jord
 Tromborg
 Weleda
 Andre artikler under Hudpleje
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds