ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Diamonds by Julie Sandlau


Julie Sandlau har lanceret en smuk kollektion med Top Wesselton diamanter. Diamonds by Julie Sandlau er en yderst raffineret og elegant smykkelinje, som understreger brandets stærke design.

Julie Sandlau smykker har siden virksomhedens start i 2002 prydet nationale og internationale stjerner på de røde løbere samt forsiderne af højtprofilerede magasiner som Vogue og Elle.

En diamantkollektion har længe ligget på chefdesigner Julie Sandlaus tegnebræt, og med en dyb forståelse for et eksklusivt og feminint udtryk er Diamonds by Julie Sandlau nu blevet en realitet.

Hvide Top Wesselton diamanter danner rammen om kollektionens udtryk, som består af halskæder med vedhæng, øreringe, ørestikker og en fingerring, udarbejdet i sandblæst Sterling sølv. Diamanterne danner et smukt motiv i alle smykkerne, der sammen med onyks i dramatisk glansfuld sort og transparent svag blå giver et skarpt, men eksklusivt look. En romantisk undertone er subtilt sammensat med inspiration fra Art Nuoveau, og Top Wesselton diamanterne kommer til deres fulde ret i en stilfuld og eksklusiv smykkekollektion.

Priserne på Diamonds by Julie Sandlau ligger fra 2.000 DKK til 5.000 DKK, og nærmeste forhandler oplyses på Tlf. 33 93 39 29.Lagt på 1. oktober 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds