ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Susanne Friis Bjørner Copenhagen


Dagens diva og nattens dronning
- dansk smykkedesign vækker drømmene

Susanne Friis Bjørner Copenhagen bryder traditionerne for moderne smykkekunst med en ualmindeligt delikat og rå kollektion, der taler til flere sider i kvinden; til dagens distingverede Diva, men også til nattens dramatiske dronning. Drømmene bliver til virkelighed i en tidløs kollektion, der er lige dele Cleopatra, kosmopolitisk karrierekvinde og futuristisk feminisme. Det er dansk design med mange dimensioner.

Designernes sans for detaljen får et ekstra twist i denne sæson, hvor Susanne Friis Bjørner Copenhagen for alvor får understreget, at det er ædelmetaller og -stene, der arbejdes i. Smykkerne afspejler innovativ nytænkning, blandet med 1920’ernes Art Deco-stil. Designerne har også fundet inspiration i smykker fra antikkens Egypten, Grækenland og Rom; fortid møder fremtid og derved skabes et helt nyt, progressivt og traditionsbrydende udtryk. Stilen er mere rustik end tidligere set, og dog stadig eksklusiv og elegant.

Smykkeskrinet er fuldt af modsætninger i materialevalg og design, eksempelvis har sort sølv fået selskab af sarte, brune diamanter i antik slibning - et provokerende møde mellem det rå og det raffinerede - og det virker! Kontrasterne i kollektionen fortsætter; på den ene side finder man markante halskæder med ringe i teknisk kantet tråd, øreringe og halskæder i sort sølv, og forarbejdninger som hamrede overflader og matte slibninger. På den anden side ses lette organiske faconer, tynde forgyldte kæder og øreringe med sarte ædelsten samt funklende brune diamanter.

Susanne Friis Bjørner Copenhagen forudser, at armringe bliver vigtige accessories i denne sæson. Kollektionen indeholder blandt andet et forgyldt armbånd med et græsk inspireret, udstanset blomstermotiv og en tyndere armring i hamret sølv med store ædelstene blandt favoritterne. Et andet af sæsonens absolutte ’musthaves’ findes blandt de skønneste øreringe med otte-takkede stjerner og en dråbeformet onyx som vedhæng. Men også en serie med små buttede hjerter i sort sølv og diamanter kommer til at spille en vigtig rolle i modebilledet.

Nærmeste forhandler af Susanne Friis Bjørner Copenhagen oplyses på tlf. 33 33 04 55.

Se mere på www.sfb-aps.dk

Lagt på 9. oktober 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Alternativ til almindelig kaffe
Et godt grin er guld værd
Gulerodsflute
Oksekød med jordnødder
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds