ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Thomas Sabo - Rebel at Heart


I sin "Rebel at Heart“-serie har Thomas Sabo nu sågar introduceret det rebelske hjerte som det centrale for anden halvdel af året.
Hjertet med vinger er over hele verden et yndet tatoverings-symbol, som står for den alt for flygtige kærlighed, som det gælder om at fastholde med al magt. I løbet af efteråret og vinteren 2008 ligger der altså kærlighed i luften - man skal bare være parat til at indfange den.

Smykkerne suppleres med karakteristiske, pragtfulde sølvvinger for kærlighedsengle af enhver art. Fans af denne "rockserie" - både mænd og kvinder - skal altså forberede sig på, at mangt et hjerte vil komme flyvende til dem i anden halvdel af året.

De bevingede hjerter af sterlingsølv 925 udmærker sig især ved en meget fin pavé-setting – her er der indfattet utallige sten helt tæt sammen. Her er kløerne desuden gjort sorte for at opnå et mere homogent farvebillede. Fælles for alle smykkerne er den filigrane, kunstfulde undergrund. Alle englevinger er lavet af sterlingsølv 925 og har en filigran fjertegning. Armbåndet er lavet af massive flade panser-kædeled, sværtet sort og forsynet med en karabinerlås, som optisk passer til kædemønstrets design. I kædeleddene er alle de karakteristiske symboler fra "Rebel at Heart“-serien indarbejdet: Dødningehoved, drage, hjerte med vinger, malteserkors og den franske lilje.
Motiverne er til dels tæt besat med sort zirkon.

Lagt på 11. oktober 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Blåbærmuffins
Hold gang i romancen
Mandelsplitter
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds