ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Harmonie af Blicher og Fuglsang


Udtryk møder indtryk og blød boheme møder sofistikeret stil. Det sker i en ny smykkekollektion med navnet Harmonie fra designerne Tom Blicher og Gitte Fuglsang. I et miks af spirituel sanselighed og stærk selvstændighed lader kollektionen design og mode finde fælles fodslag med tidens store interesse for indre velvære og balance.

Store, kantede krystaldråber i varme nuancer og fine vedhæng i sølv og forgyldninger. Med et væld af kombinationsmuligheder rammer en ny smykkekollektion fra designerduoen Tom Blicher og Gitte Fuglsang præcist plet i tidens modetrends.

Ædelstene og æstetik
Filosofien bag kollektionen er at forene gennemført design og ædle materialer med smukke smykkestens æstetik og energi. Kollektionen byder på fine ringe, armbånd, øreringe og vedhæng med eksempelvis kors og engle og et væld af ædelstene og krystaller med flotte farvespil, positive egenskaber og unikke former.

Smykkerne fås i sølv og 10 karat guld, mens kollektionens seks forskellige ægte stene og krystaller er Ametyst, Onyx, Aventurin, Bjergkrystal, Labradorit og Rosakvarts.

Individuelle smykker
Konceptet er, at den enkelte selv kan sammensætte et individuelt smykke efter humør, lejlighed eller overbevisning: festligt med stene i stærke farver, diskret og enkelt til hverdag eller med positive energier for indre ro i en stresset tid.

Harmonie tilbyder med utallige kombinationsmuligheder et stærkt statement til den stilbevidste kvinde, mens kollektionen gennem stenenes og krystallernes energier har en ekstra dimension.

Kvinder uanset alder
Smykkerne henvender sig derfor til kvinder i alle aldre med interesse for mode og design, uanset, om hun har interesse for den alternative verden og stenenes energier eller blot er vild med smukke smykker og dansk smykkedesign.

Smykkerne sælges hos guldsmede landet over, og med hvert køb følger en lille folder med beskrivelse af stenenes og krystallernes energier.

Lagt på 5. november 2008 af EB
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Et godt grin er guld værd
Hold din krop sund og smuk
Iste med mynte og lime
Sæt fokus på din søvn
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds