ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Design med dybde fra Fleye


Designeren Annette Saust Estø fra brillevirksomheden FLEYE er i høj grad eksponent for, at briller ikke bare er en ramme, men rammer noget personligt og vedkommende, der signalerer selvbevidsthed og stil. Ved brugen af vandbøffelhorn i den nye eksklusive hornkollektion, varierer hver brille i egen changerende charme, der klart appellerer til det individuelle image. Det er dansk design med dybde og distingverede detaljer.
Hanne Andersson, Lars Halstrøm og Annette Saust Estø er det trendsættende trekløver bag brille-virksomheden FLEYE; Fine Looking Eye. I godt seks år har succesen skabt dansk design i verdensklasse. FLEYE forstår at forny sig, ved på fornemmeste vis at fortolke fashion-tendenser, og omsætte det til brillemode på bølgelængde med tiden.

Efterårets spændende hornkollektion er enestående ved design og materialevalg. Fronten er formgivet i stærkt og stabilt letvægts-titanium, der kombineres med smukt håndskårne brillestænger i bøffelhorn. Det giver stellene en uforlignelig sjæl og substans, hvor hver eneste brille er fuld af historie. Stængerne er fremstillet af værdifulde og nøje valgte vandbøffelhorn hentet i Asien. Selve forarbejdningen af horn er et krævende kunsthåndværk, der fordrer en stor ekspertise og erfaring i emnets egenskaber, hvor der kæles for at fremmane magien i den unikke detalje.

Brillerne fremstår elegante i synergi og harmoni mellem de to nævnte materialer. Designeren har derfor skabt den nye FLEYE-kollektion i stringente og stilige former, der fremhæver det klædelige, klassiske look. Ansigtet understreges i fine linier, der søger at markere frem for at dominere – udtrykket er let og alligevel livfuldt. Til ham er det maskulint og myndigt, mens brillerne til hende er feminine og forførende. Flere modeller har flexstænger til fælles.

Farvepaletten er prætentiøst afstemt i klassiske og bæredygtige nuancer, der varmt og empatisk pryder ansigtet; kobber, guld, grå og brun, men også petroleumsblå, sort og sølv med silke-finish. Stængerne i horn varierer i farve og struktur, fra helt dyb sort over gyldne toner til mild og transparent honning.

Hornkollektionen fuldender både funktion, form og fremstillingen af, hvem du er. FLEYE er endnu en gang i front med et tidløst brilledesign, der som et klassisk smykke kan bæres i bevidstheden om et lækkert look til enhver lejlighed. Kollektionen henvender sig i høj grad til stilbevidste brillebrugere, der tiltales af det udsøgte og unikke.

Nærmeste forhandler oplyses på 46 47 00 00. Se mere på www.fleye.dk


Lagt på 8. november 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds