ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

D&G Time


Italienske Dolce & Gabbana er verdenskendt for sine originale og iøjnefaldende designs. Dette efterår præsenterer parret en bred vifte af forskelliginspireret design – lige fra den fantasifulde og dristige logostil til det mere elegante og klassiske look. En særlig fristende kollektion for de kvinder, der foretrækker det personlige look og mest af alt elsker glam og blikfang.

Den stilsikre kvinde, som ved, hvor hun vil hen i verden, vil simpelthen elske serien ”Check”. Check kollektionen er lille, men eksklusiv, og skaber med sin perfekte forening af geometrisk elegance og simple linjer dameure af format. Den kvadratiske urkasse integreres fuldkommen i den stiliserede lænke i stål eller guldbelægning, og efterlader indtryk af moderne urmode med et kraftigt stænk af art deco. Check urene er derfor oplagte accessories til vinterens mange fester som en formidabel fusion af ur og armbånd i et.

Til den endnu mere sofistikerede kvinde rummer efterårskollektionen også serien ”Loom”, der præsenterer et flot og glamourøst guldur. To originale hasper forbinder den funklende urkasse med den fint, flettede guldrem, og det klassiske logo er placeret diskret med sølv i selve urskiven. Inspirationen er her umiskendelig vintage, og derfor også velegnet som delikat kontrast til vintermodens grovere forarbejdninger og tungere materialer.

Lidt mere nedtonet, men stadig iøjnefaldende og meget feminin, er den chikke og stringente serie ”Bands”. Urene fås alle i rustfrit stål med enten enkel stållænke eller rem af grosgrain i farver sort og grå. Fælles for samtlige modeller er den delikate overgang fra kasse til lænke/rem, hvor et led af rhinstene binder uret sammen til et elegant design.

Ny i kollektionen er desuden serierne ”Tweed”, ”Interlace” og ”Kilt”, der fuldender efterårets urpalet fra D&G med endnu flere kvadratiske former, luksuriøse lænker og klassisk elegance med et velkendt italiensk tvist.

Arberg Time oplyser nærmeste forhandler på 45 93 22 33


Lagt på 13. november 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Alle mennesker har en fortid
Skånsom barbering
Izipizi Briller
Gulerodsflute
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds