ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

D&G Jewels


Designerduoen Dolce & Gabbana har introduceret en modig og elegant accessorykollektion med en perlerække af små overraskelser.

Dameserien ’Fix’ er et strømlinet smykkesortiment inspireret af 70’ernes optiske mønstrer. Kombinationen af rene linjer og geometriske former af stål og sten skaber en raffineret smykkeserie bestående af både chikke øreringe og armbånd. Perfekt ikke mindst til efterårets lækre groftstrikkede sweatre.

Efterårets smykkekollektion byder også på en mere luksuriøs og elegant linje. Serien ’Lush’ består af et ekstravagant udvalg af facetskårne glassten, hvis skarpe kanter danner helt unikke og livlige refleksioner i lyset, og derfor gør dem oplagte til alle festlige lejligheder. Især kvinder med smag for de funklende 80’ere vil elske denne nye kollektion.

Endelig fuldendes efterårets smykkekollektion af serierne ”Polish” og ”Paint”, som fra hver sin ende af stilskalaen appellerer til den pyntesyge, der ikke umiddelbart tiltrækkes af den gennemførte logostil. Således er Polish en enkelt og rustik serie af kæde, armbånd og øreringe udført i stål, og bygget op omkring ringen som form. Indtrykket er afslappet med klare mindelser om 70’ernes tunge formsprog, men alligevel med en lethed over materialet, der passer kollektionen ind i den moderne casual garderobe.

På samme måde er det med smykkerne fra Paint kollektionen, som stadig uden tydeligt designerlogo er en eksplosion i farver og livsglæde. Her er charmerende perler i forskellige former og farver kombineret med stål og gulddoublé, hvilket giver kæderne et spraglet og lækkert 70’er look, som fuldendes af seriens bedårende perleøreringe i mere afdæmpet grå.

Arberg Time oplyser nærmeste forhandler på 45 93 22 33


Lagt på 15. november 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds