ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Jackpot by ARENA COPENHAGEN


Det internationale modebrand Jackpot og smykkeproducenten Arena Copenhagen har i et eksklusivt samarbejde udarbejdet en elegant smykkekollektion Jackpot by ARENA COPENHAGEN, som fra 1. november 2008 forhandles via 80 Jackpotbutikker i 10 lande.

Det visuelle udtryk for samarbejdet mellem Arena Copenhagen og Jackpot var ganske oplagt. En enkel smuk blomst som symbol for en feminin attitude – en blomst, som ligeledes har en stærk og direkte reference til Jackpots øvrige kollektioner og udtryk. Jackpots chefdesigner Ann Hage Thomsen fortæller: ”Vi respekterer Arena Copenhagens kreativitet og forståelse for at udforme smykker, som ifølge os beskriver en historie og tager udgangspunkt i at gøre kvinder smukke. Dette er værdier, som går fuldstændig i tråd med vores univers, og vi er derfor også glade for at kunne lancere en smuk lille smykkekollektion, som er udarbejdet med sans for detaljen, og som har fokus på det feminine udtryk i Jackpot”.

Kollektionen er designet af Katrine Kofoed Kristensen og består af ørestikkerne Flower
Earrings og halskæden Flower Necklace, som er lavet i 925 sterling sølv med 5 mm pink opalsten. Priserne for Flower Earrings er kr. 800,- og kr. 700,- for Flower Necklace.

Sammen med smykkekollektionen lancerer Jackpot i dette efterår en smuk kollektion med temaet Respect - Just a little bit. Kollektionen er blandt andet inspireret af naturmotiver og udarbejdet i lækre materialer som silke, bomuld, læder og hør, og 10 % af kollektion er lavet i 100 % økologisk og bæredygtig bomuld. Jackpot, der er IC Companys tredjestørste brand, har altid været inspireret af naturens kunstfærdige former: blomster, blade, havet og landskaber – naturlige og smukke former, som nu også kommer til udtryk i smykkekollektionen Jackpot by ARENA COPENHAGEN.

Lagt på 1. november 2008 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Blåbærmuffins
Hjemmebagte burgerboller
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds