ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Pandora - Vinter 2008


Det danske smykkefirma PANDORA kan denne sæson præsentere en kollektion fuld af overraskelser, der sætter kulør på din efterårsgarderobe og giver mulighed for at skabe et personligt look med smykker, som kan tilpasses dit humør eller en helt særlig lejlighed. Kollektionen byder bl.a. på en serie helt nye ringe, halskæder og øresmykker, der har en farvet, grafisk blomst som omdrejningspunkt, ligesom du kan vælge mellem en række klassisk elegante guldsmykker, der emmer af luksus og aftenglamour.

Gylden juletid
Guld er det stof, klassisk luksus er gjort af, og efterårskollektionen 2008 fra PANDORA byder på en bred vifte af smykker i det smukke, tidløse materiale. Hæng en lille prinsessekrone i 14 karat guld dekoreret med diskrete pink safirer om halsen ved juletid, eller ifør dig den ultimative luksus til nytårsfesten i form af en ring med en funklende krans af blade og brillantslebne diamanter. Også indslag af dramatisk sort onyx eller uskyldsren hvid ferskvandsperle er at finde blandt de gyldne nyheder fra PANDORA Fall Winter 2008.

Design dine øreringe nøjagtigt som du vil have dem!
Cool på jobbet og glamourøs til aftenens middagsselskab - med en bøjle og to sæt vedhæng fra PANDORA har du begge muligheder og kan på et kort øjeblik ændre dine øreringes udtryk, så de matcher lejligheden. PANDORA introducerede i efteråret 2007 en helt ny type øreringe, som består af en bøjle og et udskifteligt vedhæng, og i dette efterår lanceres nu en række nye vedhæng, der giver uanede muligheder for at skabe sit helt eget, unikke smykke.

Klassikere fra Pandora
PANDORA har igennem tiden skabt en lang række tidløse smykker, der er forblevet en del af mærkets klassiske varesortiment og fortsat begejstrer kvinder kloden rundt. Smykkerne er udtryk for netop de kvaliteter, som det kendte danske brands globale succes er gjort af, nemlig det let tilgængelige, feminine look, den udsøgte forarbejdning og uendelige detaljerigdom i form af bl.a. sten og perler i alverdens farver.

Lagt på 8. december 2008 af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Gulerodsflute
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds