ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den, som i en diskussion henviser til en autoritet, bruger ikke sin forstand, men kun sin hukommelse.
Leonardo da Vinci

Jasmin Noir - Bvlgari

Bvlgari præsenterer Jasmin Noir

Jasmin Noir er Bvlgaris nye dameduft. En raffineret og kostbar duft, der perfekt udtrykker det italienske juvelerhus’ prestige- og luksusværdier.

Den sofistikerede og tillokkende Jasmin Noir er den seneste tilføjelse til husets samling af klassiske dufte, og er samtidigt begyndelsen på et helt nyt kapitel indenfor glamour og kreativitet. Duften byder på en moderne fortolkning af en af de mest kostbare blomster, anvendt i parfumeindustrien: jasminen.

Jasmin Noir, eller sort jasmin, er en blomst, der vækker fantasien. Den snehvide, delikate og bitte lille blomst frigiver ved skumring varme og sanselige dufte, og løfter dermed sløret for en overraskende, hypnotiserende og mystisk sjæl. Jasmin Noir er den originale sublimation af denne dobbelthed, der forvandler den dyrebare og gådefulde blomst til en metafor: en blomst af ren mystik.

Ligesom jasmin blomsterbladenes rene nuancer står i kontrast til deres intense duft, så afslører kvinden, til hvem Jasmin Noir er tilegnet, en sart, men forførende sjæl. Denne duft er hendes dyrebareste hemmelighed: den begynder med vibrerende, friske noter, som smelter sammen til varme og indhyllende aromaer for at vise sin spændende personlighed.

De to parfumører, Carlos Benaïm og Sophie Labbé, begyndte med at lege med denne dobbelthed for at skabe en uimodståeligt dristig duftkomposition, der er en harmonisk syntese af lethed og dybde, renhed og vellyst.

Duften
Jasmin Noir er en træ- og blomsteragtig duft, og udtrykker den forførende dobbelthed af en kvinde, der på en gang fremtræder sart, men også fortryllende og dybt sensuel. Hendes ambivalens afspejles i duftens kreative verve, der på den ene side udtrykker al jasminens renhed og udstråling, og på den anden side forstærker dens mørkeste og dybeste aspekt.
Duften åbner med blidheden fra gardenia blomsterblade og de sprudlende noter af grønt ved, og glider derefter over i sambac jasminens mystiske sensualitet. Overraskende kombineret med den fløjlsbløde effekt fra mandel, bliver det til duftens strålende og provokerende hjerte: mystikken ved en uimodståelig fristelse. Duften fortoner sig til intense, dybe noter af ædle træsorter kombineret med de varme, indhyllende noter af tonkabønne, der fører duften til sin sidste, tillokkende nuancer.

Designet
Den imponerende Jasmin Noir-flakon, harmonerer med de æstetiske kvaliteter, som karakteriserer kollektionen af de klassiske dufte. Elegancen fra de bugtede og geometriske former beriges af nye farvevariationer – en klar henvisning til Bvlgaris stil. Varm, strålende guld, symbolet på eksklusivitet og rigdom, står i kontrast til det sorte skær, der løfter sløret for duftens mere intime og mystiske side. Denne flakon omfavner selve essensen af kvindelighed – dens blide og sårbare inderste jeg, og dens frækt forførende ydre. Det indgraverede dobbeltlogo ”Bvlgari Bvlgari” markerer både flakonen front og æske.

Jasmin Noir får følge af en raffineret badekollektion, der kombinerer duftens sensuelle noter med rensende ingredienser for at skabe afslappende og behagelige badeoplevelser. Badekollektionens raffinerede og tillokkende design er i samme farvekoder som duftflakonen, og fremhæves ligeledes af det indgraverede dobbeltlogo ”Bvlgari Bvlgari”.

Sortimentet
Jasmin Noir lanceres i følgende sortiment:

Eau de Toilette 30 ml vejl.uds. kr. 410,-
Eau de Toilette 50 ml vejl.uds. kr. 590,-

Bath and Shower Gel 200 ml vejl.uds. kr. 320,-
Body Lotion 200 ml vejl.uds. kr. 350,-

Lagt på 9. december 2008
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Kylie Minogue
 Agent Provocateur
 Juicy Couture
 Givenchy
 Celine Dion
 Salvador Dali
 Andre artikler under Parfume
En duft af dig
En duft kan med lethed lede tankerne hen på en speciel person...
Læs mere
Lad duften af din parfume vare længere
Se hvordan du kan få din parfume til at dufte længere...
Læs mere
Ulrich Lang New York apsu
Ulrich Lang fusionerer eksklusive dufte med fotokunstens verden, idet hver duft er fortolket og...
Læs mere
Chaman's Party - unik unisex duft
Honoré des Prés er en serie af parfumer, der er helt naturlige og certificeret økologiske af Ecocert...
Læs mere
La Biosthetique Parfume
Drømmende med laisser faire lethed og elegance: Parfumen fra La Biosthétique imponerer med mange facetter...
Læs mere
La Biosthetique Le Parfum
Den nye parfume fra La Biosthetique er sanselig, drømmende, med lethed og...
Læs mere
 ZoomRooms
 Agent Provocateur
 Celine Dion
 Givenchy
 Juicy Couture
 Kylie Minogue
 Salvador Dali
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Parfume via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Alternativ til almindelig kaffe
Gulerodsflute
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds